GYM PELE

Primarul din Belint, Florin Laza, refuza sa mai participe la sedintele PNL. Edilul este nemultumit de atitudinea sefului PNL, Nicolae Robu

12 Iulie 2016
lugojinfo.ro -Primarul din Belint, Florin Laza, refuza sa mai participe la sedintele PNL foto : renasterea.ro

Unul dintre cei mai populari primari din zona Lugoj, primarul comunei Belint, Florin Laza, refuza sa mai participe la sedintele PNL Timis in semn de protest fata de atitudinea sefului PNL, Nicolae Robu.

service-lugoj

Laza ii reproseaza edilului Timisoarei faptul ca nu a gestionat bine campania electorala si a plasat PNL in opozitie la Consiliul Judetean. Primarul comunei Belint este nemultumit si de atitudinea postelectorala a lui Robu. ”Nu poti sa pui interesele tale personale deasupra intereselor oamenilor din partid. A zis ca nu face alianta cu Dugulescu si ne-a trimis patru ani in opozitie. Asa ceva nu se face! Noi avem probleme in comune de rezolvat, noi nu ne jucam. Daca am zis oamenilor ca facem, trebuie sa facem. Avem proiecte importante pentru comunitate. In loc sa fim la Consiliul Judetean, noi suntem in opozitie, ca asa au vrut unii. Asa ceva nu se poate! Nu ma mai duc la sedinte pana nu se rezolva situatia. Eu nu contest activitatea domnului Robu la Primaria Timisoarei, eu spun doar ca la partid lucrurile sunt intr-o directie gresita”, a declarat Laza pentru lugojinfo.ro. Primarul Belintului a refuzat sa spuna exact ce va face in campania pentru alegerile parlamentare, dar a lasat de inteles ca daca nu se vor lua masuri impotriva celor care au “contribuit” la scorul rusinos obtinut de PNL Timis, va refuza sa se implice in campanie. Laza se alatura astfel mai multor primari PNL care sunt nemultumiti de modul in care PNL Timis a gestionat atat alegerile locale, cat si perioada de dupa alegerile de luna trecuta.