Primarul a aflat de pe internet ca Lugojul e plin de tantari. Primaria a anuntat ca pana la sfarsitul lunii va efectua dezinsectia in oras

13 Iulie 2016
lugojinfo.ro -Primarul a aflat de pe internet ca Lugojul e plin de tantari foto: TENTV

Asa cum ne-am obisnuit de cativa ani, primarul Lugojului, Francisc Boldea, afla de la revista presei care sunt problemele orasului.

service-lugoj

Boldea a anuntat, dupa ce a citit despre nemultumirile lugojenilor pe internet, ca in cel mult doua saptamani la Lugoj va fi realizata o actiune de dezinsectie. Operatiunea impotriva tantarilor este mai mult ca sigur sortita esecului in conditiile in care specialistii recomanda ca aceste actiuni sa se desfasoare in perioada martie–mai. In incercarea de a inchide gura celor care il contesta, Boldea face in mare graba dezinsectia anuntand ca pentru combaterea tantarilor vor fi cheltuiti nu mai putin de 60.000 de lei. ”Se va folosi un avion care va pulveriza deasupra orasului 4 tone de solutie, pe o suprafata de 1.500 – 1.700 ha. Suma alocata pentru aceasta actiune este de 60.000 lei si va fi folosita pentru achizitionarea substantei active si pentru cheltuielile privind zborul. Avionul va decola de pe Campia Libertatii si va efectua 6 zboruri, dimineata intre orele 06.00 – 10.00, pentru a limita mortalitatea albinelor”, a anuntat Primaria Lugoj intr-un comunicat de presa. In ultimele saptamani mai multi lugojeni si-au exprimat nemultumirea fata de modul in care administratia locala ia decizii in slujba cetatenilor, una dintre problemele reclamate fiind si lipsa dezinsectiei.