Imprimă această pagină

Ramanem doar cu containerele la locurile de picnic din Lugoj. Primarul a anuntat cand vom avea gratare publice in zonele de agrement

08 Iunie 2015
lugojinfo.ro - Primarul a anuntat cand vom avea gratare publice in zonele de agrement foto: cetateanul.ro

Administratia publica a anuntat ca nu se grabeste sa puna la dispozitia lugojenilor, foarte curand, gratare in locurile stabilite pentru activitatile de picnic.

Acest lucru se petrece chiar daca o serie de primarii din zona de vest a tarii au amenajat spatiile cu gratare si oamenii pot sa isi gateasca linistiti mancarea. Decizia primarului Francisc Boldea vine in ciuda faptului ca amenajarea nu necesita investitii foarte mari. ”Luam in calcul amenajarea unui singur loc. Este vorba de zona din preajma hipodromului. Acolo va fi o zona de agrement si toata lumea o sa poata sa isi gateasca in liniste micii sau alte produse din carne”, a declarat Boldea. Se pare ca amanarea amenajarii locurilor de picnic se datoreaza faptului ca aceste gratare ar putea fi distruse sau furate. Primaria Lugoj, prin Salprest, a fost printre primele administratii locale care au stabilit locuri pentru picnic, dar din pacate amenajarea s-a rezumat doar la instalarea unor toalete publice si a unor containere pentru gunoi. Zona de agrement din Dealul Viilor ar putea fi refacuta pe fonduri europene, astfel ca lugojenii vor mai avea de asteptat pana sa aiba conditii adevarate pentru picnic.

 

 

Citeste si: