Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Se reduce timpul de asteptare la trecerile la nivel cu calea ferata. Bariere noi noute in mai multe puncte din zona Lugoj-Faget

26 Februarie 2017
lugojinfo.ro -Se reduce timpul de asteptare la trecerile la nivel peste calea ferata foto: lugojinfo.ro

CFR va pune in functiune in cateva saptamani noi sisteme de avertizare sonora si luminoasa la trecerile la nivel cu calea ferata.

Cuptorul cu lemne

Sunt vizate mai multe treceri din zona Lugoj-Faget. Noile sisteme le vor inlocui pe cele vechi si vor aduce o schimbare majora odata cu punerea lor in functiune. Mai multi reprezentanti ai CFR au declarat pentru lugojinfo.ro ca operatiunea de schimbare a vechilor sisteme de avertizare se desfasoara doar pe linia Lugoj-Faget. O noutate la aceste noi constructii, care in mare parte au fost amplasate in teren, este aceea ca soferii nu vor mai avea doar avertizarea sonora si luminoasa, ci si un sistem de tip bariera care ii va impiedica sa forteze trecerea. Scopul introducerii acestor noi constructii rutiere este acela de a reduce timpul de asteptare la trecerile la nivel cu calea ferata, de la 7-8 minute cat este in prezent, la minim 60 de secunde. Proiectul cuprinde instalatii noi in toate zonele unde pana acum functionau doar sisteme de avertizare sonora si luminoasa si nu in locurile prevazute cu crucea Sfantului Andrei.