Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Cateva drumuri din zona Lugoj propuse spre modernizare si asfaltare. Consilierii judeteni decid includerea mai multor drumuri in Programul National de Dezvoltare locala

06 Martie 2017
lugojinfo.ro -Cateva drumuri din zona Lugoj propuse spre modernizare si asfaltare foto: lugojinfo.ro

Consilierii judeteni se intalnesc marti intr-o sedinta extraordinara.

Grandent
Sofer ro-ger

Pe masa alesilor se vor afla mai multe proiecte de hotarare care vizeaza includerea unor obiective in Programul National de Dezvoltare Locala(ONDL). Printre proiecte se numara si asfaltarea pe o portiune de 5 km a DJ 609 Cliciova –Valea Lunga Romana, dar si modernizarea DJ 572 Lucaret –Brestovat pana la limita cu judetul Arad. Sedinta începe de la ora 10.00, în Sala Multifunctionala a Palatului Administrativ si va avea urmatoarea ordine de zi:

1.      Proiect de hotarare privind aprobarea repartizarii sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2017 si estimari pe anii 2018, 2019 si 2020.

2.      Proiect de hotarare privind aprobarea repartizarii sumelor defalcate din TVA pentru drumurile judetene si comunale pe anul 2017 si estimari pe anii 2018, 2019 si 2020.

3.      Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de includere în Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a obiectivului nou de investitii „Modernizare DJ 572 Lucaret - Brestovat - lim. jud. Arad, km 94+670 - 102+500”.

4.      Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de includere în Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a obiectivului nou de investitii „Asfaltare DJ 588B Rovinita Mare - Percosova - Gherman, L=13,5 km”.

5.      Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de includere în Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a obiectivului nou de investitii „Asfaltare DJ 591C DN 6 - Sacalaz, L=5,015 km”.

6.      Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de includere în Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a obiectivului nou de investitii „Largirea la 4 benzi de circulatie a DJ 592 Timisoara - Mosnita Noua”.

7.      Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de includere în Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a obiectivului nou de investitii „Asfaltare DJ 592B Sipet - Folea, km 34+030 - 38+170, L=4,14 km”.

8.      Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de includere în Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a obiectivului nou de investitii „Asfaltare DJ 593A Sanmartinu Sarbesc - Sanmartinu Maghiar, km 8+150 - 13+180, L=5,03 km”.

9.      Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de includere în Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a obiectivului nou de investitii „Asfaltare DJ 609 Valea Lunga Romana - Cliciova, L=5,0 km”.

10.  Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de includere în Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a obiectivului nou de investitii „Sporire capacitate de circulatie pe DJ 609D: Centura de ocolire Timisoara - Aeroport”.

11.  Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de includere în Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a obiectivului nou de investitii „Asfaltare DJ 609F Bazosu Nou - Bazos, L=5,3 km”.

12.  Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de includere în Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a obiectivului nou de investitii „Modernizare DJ 693 Seceani - Fibis, L=8,5 km”.

13.  Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de includere în Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a obiectivului nou de investitii „Centru de recuperare pentru copii cu dizabilitati Speranta”, unitate de învatamant special preuniversitar.