Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Au trecut patru ani de cand se afla in administrarea Primariei Lugoj. Dupa ani de zile in care a fost lasata in paragina, cladirea Cazarmei de pe strada Banatului intra in reparatii

27 Martie 2017
lugojinfo.ro -Au trecut patru ani de cand se afla in administrarea Primariei Lugoj foto: lugojinfo.ro

La exact patru ani de cand Primaria Lugoj a obtinut in concesiune cladirea de pe strada Banatului, imobilul intra in sfarsit in reparatii.

Administratia locala a hotarat sa se apuce de treaba si a facut primii pasi pentru inceperea reabilitarii. Refacerea cladirii se va realiza cu aproape 500.000 de euro, suma ce a fost alocata din bugetul orasului, bani din taxele si impozitele lugojenilor. Conform anuntului facut de catre Primaria Lugoj, pe strada Banatului 8A urmeaza sa functioneze Directia de Asistenta Sociala Comunitara. Lucrarea se afla in stadiu de licitatie, firma castigatoare urmand sa fie anuntata in prima saptamana a lunii viitoare. Va reamintim ca imobilul a fost concesionat Primariei Lugoj pe o perioada de 49 de ani, in luna martie a anului 2013, de catre Consiliul Judetean Timis pe vremea in care presedinte era Titu Bojin, iar vicepresedinte Calin Dobra. Primaria a avut o tentativa de a scapa de imobil predandu-l unei asociatii care insa a renuntat la ideea reabilitarii si astfel cladirea s-a intors la Primaria Lugoj.