Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

(VIDEO) „Dati-mi o legitimatie!” Criza de nervi a primarului Boldea la emisiunea “Romania, te iubesc”

03 Aprilie 2017
lugojinfo.ro -Criza de nervi a primarului Boldea la emisiunea “Romania, te iubesc” foto: lugojinfo.ro

Lugojul iese inca odata in evidenta pe posturile nationale, cu tupeul si nepasarea celor care de ani de zile se afla la carma orasului.

Cuptorul cu lemne

Septuagenarul Francisc Boldea s-a ”remarcat” de aceasta data in cadrul celei mai urmarite emisiuni de televiziune, “Romania, te iubesc”, difuzata de postul PRO TV. Boldea a aratat inca odata ca are mari probleme de comunicare atunci cand se afla in fata unui reporter sau moderator care nu este dispus sa il perie. Prestatia primarului a fost mai mult decat penibila, fiind dur criticata pe retelele de socializare. Subiectele reportajului realizat de unul dintre cei mai buni oameni de presa, Alex Dima, au fost bazinul acoperit si strandul platit din banii lugojenilor, dar abandonat de ani de zile de catre Primaria Lugoj. Desi Dima este cunoscut pentru seriozitatea si impartialitatea cu care abordeaza subiectele din reportajele sale, Boldea si-a pierdut cumpatul si s-a manifestat nervos cand a fost intrebat de inaugurarea facuta anul trecut in plina campanie electorala.

Reporter: Inaugurarea a fost facuta anul trecut, cand?

Boldea: Pai. Dumneavoastra ati venit pentru “Romania, te iubesc”, sau pentru carcotasi? Pentru ce ati venit?

Reporter: Eu sunt pentru “Romania, te iubesc”

Boldea : Pai dati-mi o legitimatie atunci.

Reactia nervoasa a lui Boldea este oarecum de inteles in conditiile in care primarul isi plateste aparitiile in presa si la TV pentru ca nu cumva sa fie deranjat cu intrebari incomode. Nu de putine ori primarul PSD a comandat stiri care sa il ridice in slavi pentru a da bine in ochii electoratului. Una dintre emisiunile sale preferate se desfasoara la un post local de televiziune unde merge saptamanal si vorbeste singur zeci de minute si asta pentru ca moderatorul are atat sotia, cat si fiul angajati la Primaria Lugoj. Reportajul despre lucrarile platite cu un milion de euro din banii lugojenilor poate fi urmarit mai jos, situatia de la Lugoj fiind prezentata de la minutul 15 si 37 de secunde.