Imprimă această pagină

Sa speram ca nu va ramane doar un studiu de fezabilitate. Primaria vrea refacerea semaforizarilor si amplasarea unor camere video cu infrarosu in intersectii

28 Iulie 2017
lugoj info.ro -Primaria vrea refacerea semaforizarilor si amplasarea unor camere video cu infrarosu in intersectii

Dupa ani de zile in care tot a promis ca intersectiile Lugojului vor fi monitorizate printr-un sistem complex, administratia locala face un prim pas spre implinirea acestui proiect.

service-lugoj

Primaria Lugoj a anuntat ca doreste un studiu de fezabilitate si a lansat o oferta publica pentru firmele interesate. Administratia cere ca in documentatie sa se aiba in vedere refacerea semaforizarii în intersectii cu echipamente moderne, echiparea intersectiilor cu detectori de prezenta si camere video dotate cu infrarosu, realizarea unei retele de fibra optica ce leaga toate intersectiile între ele cu centrul de control al sistemului, precum si echiparea centrului de control cu echipamente hardware si conectarea lor la reteaua de fibra optica. Primaria Lugoj va plati firmei care va face studiul nu mai putin de 37,815 lei. Proiectul care vizeaza supravegherea video a intersectiilor s-ar putea sa nu fie gata in acest an, insa speram ca Lugojul sa intre in randul oraselor civilizate si sa aiba un astfel de sistem, iar ideea e sa nu se blocheze la studiul de fezabilitate. Comune precum Topolovatul Mare, Boldur sau Darova au de ceva vreme astfel de sisteme. 

 

Citeste si: