GYM PELE

Si-a marit salariul de la 3.606 lei la 10.150 de lei pe luna. Boldea a ajuns sa incaseze mai multi bani decat primarul din Oradea, Ilie Bolojan

02 August 2017
lugoj info.ro - Boldea a ajuns sa incaseze mai multi bani decat primarul din Oradea, Ilie Bolojan

Primarul Lugojului va incasa din luna august mai multi bani si asta pentru ca legea i-a permis sa isi majoreze veniturile.

Lugoj Info Online Publicitate

Daca alti primari au avut grija sa se foloseasca cat mai putin de noua lege, Boldea a profitat la maxim, astfel ca a ajuns sa duca acasa exact 10.150 de lei in fiecare luna. Suma de bani nu este deloc mica daca e sa comparam salariul lui Boldea cu cel al lui Ilie Bolojan, primarul din Oradea, resedinta judetului Bihor. Bolojan a schimbat din temelii orasul de cand se afla la conducerea primariei si salariul sau, dupa noua lege, va fi de exact 9.135 de lei, mai mic cu peste 1000 de lei decat al primarului Lugojului, care de ani buni doar se lauda si nu este in stare sa finalizeze investitiile incepute in oras. Diferenta intre cei doi primari este insa una uriasa si la nivel de mentalitate, Bolojan declarand imediat dupa votarea hotararii pe noua lege a salarizarii, ca taxele si impozitele locuitorilor din Oradea vor fi cheltuite in investitii, nu pe cheltuieli de functionare a administratiei locale. Odata ce si-a acordat unul dintre cele mai mari salarii dintre primarii din tara, e clar ca Boldea nu urmareste decat sa profite la maxim de pe urma functiei pe care o ocupa vremelnic, lucru pe care lugojenii l-au putut observa tot mai des in ultimii ani. Conform ultimei declaratii de avere, Boldea a castigat pana acum 3.606 lei in fiecare luna, iar cresterea de pana la 10.150 de lei demonstreaza faptul ca primarul aproape ca si-a triplat indemnizatia. Decizia de a-si majora atat de mult salariul a surprins pe toata lumea, in conditiile in care Boldea mai incaseaza si o pensie care, conform declaratiei de avere de pe siteul Primariei Lugoj, se ridica la cel putin 2.129 de lei. Deci, in total, Boldea incaseaza luna de luna nu mai putin de 12.279 de lei.