Noul Ocico lugojean, ultima bataie de joc a administratiei locale. Fiecare comerciant va avea un spatiu de maxim trei metri sa isi expuna marfa

17 August 2017
lugoj info.ro -Fiecare comerciant va avea un spatiu de maxim trei metri sa isi expuna marfa foto : lugojinfo.ro

Au mai ramas cateva saptamani pana cand primarul Francisc Boldea va inaugura piata de vechituri de la marginea Lugojului.

Miruna International

Asa cum deja ne-a obisnuit, primarul pregateste deschiderea pietei cu taiere de panglica si muzica populara. In aceste zile se finalizeaza asfaltarea, astfel ca asa zisa amenajare la standarde occidentale intra in faza finala. Dupa cum lugojinfo.ro scria inca de la demararea lucrarilor, piata este subdimensionata. Locuitorii zonei si-au facut publica nemultumirea fata de proiect sustinand ca reamenajarea nu va aduce nimic nou ci, din contra, va crea si mai mult haos pe strazile din zona pietei. Piata a prins deja contur, astfel ca lugojenii care au fost sa vada cum au mers lucrarile si-au putut da seama ca locatia va fi supraaglomerata. Oamenii care au avut curiozitatea sa intrebe cum va functiona noua piata, in conditiile in care nici locatia din Dealul Viilor nu face fata numarului mare de comercianti si vizitatori, reprezentantii administratiei locale au raspuns sec ca vor oferi posibilitatea comerciantilor sa isi expuna marfa doar pe maxim trei metri patrati. Oamenii nu au primit insa niciun raspuns cu privire la ce se va intampla cu numarul mare de lugojeni care vin ca si clienti in piata. Partea cea mai proasta este ca intreaga locatie a fost ingradita, fapt pentru care comerciantii nu se vor mai putea intinde sa isi expuna marfa pe o suprafata mare asa cum se intampla in prezent. De asemenea, intrarea cu autoturismele doldora cu marfa va fi imposibila. Tot vizibila in aceste zile a devenit si parcarea care pare a fi mai mult o gluma. Proiectul pietei a fost facut fara o consultare cu lugojenii si a fost aprobat de catre primarul Francisc Boldea.

Nu uitati de aplicatia LUGOJINFO. Link de download  Android  si  Apple .