Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Strada Fagilor din Lugoj. Cum i-a pacalit primarul pe mai multi lugojeni sa isi ridice case promitandu-le ca le face drum si va transforma zona intr-un cartier rezidential

04 Septembrie 2017
lugoj info.ro -Cum i-a pacalit primarul pe mai multi lugojeni sa isi ridice case promitandu-le ca le face drum

In timp ce in satele din zona Lugojului se asfalteaza drumurile agricole, la marginea orasului, lugojenii sunt nevoiti sa inoate prin namol.

Mai multi proprietari de imobile se plang ca au fost pacaliti sa isi ridice case pe strada Fagilor, dar dupa ce au trecut alegerile au ajuns sa nu mai fie bagati in seama de sefii administratiei locale. ”Am tot sperat in programe electorale precum cel “de la periferie spre centru “, am depus sesizari la Primarie…, nimic! Umblam in cizme de cauciuc! Platim impozite si taxe degeaba. Tinem legatura cu cei care au tractor pentru ca sunt sanse mari sa ramanem aici. Culmea, domnul primar se lauda pe la televiziune ca e cartier rezidential”, se plange unul dintre proprietarii imobilelor. Strada Fagilor nu se afla inclusa in niciun proiect de asfaltare, ceea ce inseamna ca oamenii trebuie sa se obisnuiasca cu namolul, iar in cel mai fericit caz administratia locala le va arunca cateva basculante cu piatra pe drumul de pamant.

Nu uitati de aplicatia LUGOJINFO. Link de download  Android  si  Apple .

 

 

Kuhntop