Primarul din Bara despre ancheta politiei : Sunt deja obisnuit, cum pierde unul licitatia, ne da la politie

09 Octombrie 2017
lugoj info.ro -Primarul din Bara despre ancheta politiei : Sunt deja obisnuit, cum pierde unul licitatia ne da la politie foto : lugojinfo.ro

Ancheta facuta la Primaria Bara de catre politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice nu il sperie pe primarul Ioan Lazarescu.

Contactat de lugojinfo.ro, primarul a recunoscut ca ancheta politistilor il vizeaza atat pe el, cat si pe mai multi angajati, insa sustine ca din punctul lui de vedere nu sunt probleme. ”Au fost (nr. politistii), au intrebat, au luat niste calculatoare. Din punctul meu de vedere nu sunt probleme. Sunt deja obisnuit, cum pierde unul licitatia, ne da la politie. E vorba de o firma din zona care a renovat caminul din Radmanesti. Nu conteaza ca eu am gasit paragina cand am venit. Nimeni nu spune cate am facut in comuna. Asta e, e dreptul omului sa reclame!”, a declarat dezamagit Lazarescu care este unul dintre cei mai vechi primari din zona Lugojului. Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au anuntat luni dimineata ca au descins la sediul Primariei Bara, dar si la o firma  în baza unor autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Lugoj. “Din cercetari a reiesit ca, în perioada ianuarie-februarie 2015, reprezentantii unitatii administrativ teritoriale ar fi organizat o procedura de achizitie publica pentru efectuarea unei lucrari la care ar fi participat doi agenti economici care prezinta parti afiliate, nepromovand concurenta reala între operatorii economici”, sustin politistii.