×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/parcprefecturalugoj
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/parcprefecturalugoj
GYM PELE

Continua dezastrul in Parcul Prefecturii. Ciorile s-au mutat in podul Primariei Lugoj

14 Iulie 2015
lugojinfo.ro -Ciorile s-au mutat in podul Primariei Lugoj foto: lugojinfo.ro

Investitii de zeci de mii de euro sunt in pericol dupa ce ideile administratiei locale de a scapa de ciori dau rateu una dupa alta.

Dupa ce au stropit cuiburile cu apa, au taiat crengile si chiar au impuscat pasarile, angajatii aflati in subordinea primarului Francisc Boldea se vad, din nou, invinsi de ciori. In ultimele saptamani sute de pasari au revenit din nou in parcul Prefecturii spre disperarea oamenilor care locuiesc in zona, dar si a lugojenilor care vin in parc cu copiii. Mai nou ciorile si-au facut cuiburi in podul cladirii care adaposteste si sediul administratiei locale. Lugojenii sustin ca totusi numarul ciorilor nu mai este atat de mare ca in anii trecuti, insa mizeria si disconfortul sunt la acelasi nivel. Autoritatile locale trebuie sa gaseasca rapid variante pentru a scapa de  pasari deoarece in parc s-au investit sume importante de bani, iar achizitiile ar putea fi compromise. Numai in terenul sintetic montat in spatele Primariei s-au investit peste 500.000 de lei, in aceasta primavara.

{gallery}parcprefecturalugoj{/gallery}