Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Boldea recurge la noi masuri de intimidare si isi asmute slugile pe consilierul independent Liviu Brandusoni

18 Ianuarie 2018
Lugoj Info.ro -Boldea recurge la noi masuri de intimidare si isi asmute slugile pe consilierul independent Liviu Brandusoni

Captiv grupurilor de interese care se afla de mai mult timp in preajma sa, primarul Boldea incearca prin tot felul de solutii sa intimideze consilierii locali.

Ultima tinta a celui care se crede Dumnezeu, este Liviu Brandusoni, cel care de zile intregi este atacat sistematic de oamenii primarului. Brandusoni este unul dintre consilierii care a ales sa i se opuna primarului si sa nu inchida ochii la ilegalitatile facute de PSD si Boldea la Lugoj, iar apropiatii primarului cred ca pot face presiuni si acte de intimidare in asa fel incat independentul sa isi schimbe opiniile pe care le are de ani de zile. In ultimele saptamani, Brandusoni a fost hulit public de catre indivizi ciudati stransi in jurul primarului si asta dupa ce a refuzat sa voteze cum vrea PSD si, in plus de asta, a facut publice mai multe ilegalitati ale edilului si ale subordonatilor sai. O noua tentativa de intimidare a independentului se desfasoara chiar in aceste zile, Boldea punand cativa indivizi dubiosi sa faca o plangere pe numele lui Brandusoni prin care sa solicite sanctionarea consilierului. Indivizii se arata foarte deranjati de faptul ca sedintele consiliului local sunt filmate, semn ca Boldea se teme de faptul ca o multime de ilegalitati pe care le comite ar putea ajunge la organele de ancheta si i-ar crea probleme. In aceeasi plangere se sustine ca Brandusoni ar face cunoscute mai multe documente publice care nu ar trebui sa fie vazute de lugojeni, astfel ca activitatea consiliului local ar trebui sa nu fie una publica desi legea este cat se poate de clara. Aceste doua acuzatii la adresa celui care administreaza siteul local Lugoj Online demonstreaza ca primarul si acolitii sai sunt preocupati de cu totul alte lucruri decat sa munceasca in folosul cetateanului, iar interdictiile solicitate ne duc la ideea ca Boldea vrea sa ascunda anumite lucruri.