In loc sa repare gropile, Primaria Lugoj investeste aproape 100.000 de lei in marcaje rutiere

19 Martie 2018
Lugoj Info.ro -In loc sa repare gropile, Primaria Lugoj investeste aproape 100.000 de lei in marcaje rutiere foto : Lugoj Info.ro

Primarul Francisc Boldea pare depasit de realitate si in loc sa puna la cale un plan de interventie pe toate strazile pline de gropi din oras, este preocupat de marcajele rutiere.

In urma cu cateva zile, administratia locala a acordat un contract de aproximativ 21.000 de euro unei firme care sa faca marcajul rutier in oras. Avand in vedere ca deocamdata nu a fost facut un contract pentru plombarea gropilor, este posibil sa asistam la o premiera si anume strazile sa fie trasate si abia apoi sa fie facute plombarile. Pentru efectuarea lucrarilor de marcaje rutiere a fost contractata o firma din Reghin, aceeasi care anul trecut a incasat peste 100.000 de lei pentru acelasi tip de lucrari. In ultima perioada, zeci de soferi au atras atentia asupra faptului ca strazile orasului sunt pline de gropi si asta in ciuda faptului ca nu a fost o iarna foarte grea. Administratia locala este nevoita sa scoata bani din buzunar pentru peticirea drumurilor dupa ce Primaria a decis sa asfalteze unele strazi in baza unor proiecte vechi, astfel ca multe artere din oras au fost ingustate iar stratul de asfalt turnat a fost cu cativa centimetri mai mic decat era recomandat.