Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

"Dorel" a facut praf pilonul unui pod si sute de oameni sunt obligati sa faca un ocol de cel putin zece kilometri

15 Mai 2018
Lugoj Info.ro-"Dorel" a facut praf pilonul unui pod si sute de oameni sunt obligati sa faca un ocol de cel putin zece kilometri foto : Lugoj Info.ro

O echipa de muncitori care lucrau la reabilitarea unui pod ce face legatura intre localitatile Boldur si Ohaba Forgaci au distrus un pilon bun si acum podul trebuie refacut aproape de la zero.

Lucrarea a fost demarata de catre Primaria Boldur care administreaza atat podul, cat si drumul care face legatura intre cele doua localitati. Administratia locala a scos la licitatie reabilitarea podului, castigatoare fiind desemnata o firma din Timisoara. La cateva saptamani de la demararea lucrarilor, reprezentantii firmei au anuntat primaria ca unul dintre piloni a fost distrus si, in consecinta, trebuie sa suplimenteze suma de bani. Primarul comunei Boldur, Cristian Stoi, a declarat pentru Lugoj Info.ro ca suma pentru lucrare nu poate fi suplimentata intrucat pilonul era bun iar banii alocati nu pot fi cheltuiti pe problemele aparute din vina constructorului. Primaria Boldur si firma care efectua lucrarile au avut o serie de discutii pentru a rezolva aceasta problema, insa nu s-a ajuns la niciun consens. Acum, Primaria Boldur va actiona in instanta constructorul pentru a-i cere sa finalizeze lucrarea inceputa si sa repare si pilonul distrus de catre muncitori. Pana cand problema va fi rezolvata, sute de oameni sunt obligati sa faca un ocol de cel putin zece kilometri pentru a ajunge de la Boldur la Ohaba Forgaci. Pentru ca le este peste mana sa strabata drumul pana la Jabar si mai apoi sa ajunga la Ohaba Forgaci, oamenii au facut un drum prin albia paraului aflat la cativa metri de podul in constructie. Traversarea se poate face insa numai cand nu ploua si paraul are doar cativa centimetri.