×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/ploaie1905
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/ploaie1905
INCHIRIERE HALE LUGOJ

Strazi inundate, dejectii pe terenuri si prin beciurile lugojenilor, dupa ploaia de sambata de la Lugoj

20 Mai 2018
Lugoj Info.ro -Strazi inundate, dejectii pe terenuri si prin beciurile lugojenilor dupa ploaia de sambata de la Lugoj

Cam de cate mandate ar avea nevoie primarul Francisc Boldea pentru a rezolva problemele ivite la fiecare ploaie, pe strazile din Lugoj?

Aceasta este intrebarea pe care si-o pun lugojenii la fiecare ploaie care le inunda beciurile, terenurile si strazile. Desi Lugojul se confrunta de mai bine de zece ani cam cu aceleasi probleme, Boldea considera ca nici situatia canalizarii nu este una care sa merite mare atentie si asta in timp ce lugojenii scot an de an din buzunar bani pentru a-si acoperi pagubele. Sambata dupa-masa, o ploaie torentiala ce nu a durat mai mult de 20 de minute le-a adus din nou lugojenilor aminte ca sunt condusi de un individ care de zece ani nu a gasit solutii pentru redimensionarea canalizarii in cartiere, insa imparte zeci de mii de lei din bani publici catre presa, pentru a fi ridicat in slavi. Problemele au aparut sambata in aceleasi puncte in care canalizarea a cedat la fiecare ploaie mai abundenta. Pe strada Marasesti, oamenii s-au trezit cu masinile parcate in apa pana la genunchi, la fel s-a intamplat si pe AC Popovici dar si fata sediului politiei. In zona Naimontelep, canalizarea a refulat in beciurile lugojenilor, iar la iesirea din Lugoj spre Jabar bazinul de retentie a ramas fara niciun rol, apa inundand terenurile oamenilor, porumbul si graul fiind umplute de fecale care raspandesc in aer un miros greu de suportat. Desi a promis oamenilor inca de acum 8 ani ca problema inundatiilor va fi rezolvata, Boldea nu si-a gasit inca timp sa trateze serios aceasta situatie, preferand ca in loc de interventii la reteaua de canalizare sa cheltuie bani pe pompe cu care sa traga apa de pe strazi.

{gallery}ploaie1905{/gallery}