GYM PELE

Cel putin o mie de lugojeni au intrat pe propria raspundere, in noaptea de sambata spre duminica, in muzeul din Lugoj

22 Mai 2018
Lugoj Info.ro -Cel putin o mie de lugojeni au intrat pe propria raspundere, in noaptea de sambata spre duminica, in muzeul din Lugoj foto : Lugoj Info.ro

Primaria Lugoj, proprietara cladirii unde isi desfasoara activitatea Muzeul de Istorie si Etnografie din oras, ii expune pe lugojeni la pericole.

service-lugoj

Lugojenii care au vizitat institutia de cultura au fost surprinsi sa vada la intrarea in muzeu un anunt prin care erau instiintati ca imobilul nu detine autorizatie de securitate la incendiu. In consecinta, administratia lugojeana nu da doi bani pe siguranta oamenilor care intra in cladire, astfel ca, daca s-ar intampla o nenorocire, reprezentantii Primariei Lugoj ar fi exonerati de orice raspundere. Conducerea muzeului a anuntat ca numai in noaptea de sambata spre duminica peste o mie de lugojeni au participat la “Noaptea muzeelor”. Surse din cadrul administratiei locale au declarat pentru Lugoj Info.ro ca situatia nu este una deloc linistitoare pentru persoanele responsabile, din cadrul Primariei Lugoj, in conditiile in care in saptamanile urmatoare sunt programate la muzeu alte activitati culturale, astfel ca, pe langa atentia la spectacol, oamenii vor trebui sa se gandeasca si cum sa-si salveze viata in cazul izbucnirii unui incendiu.