Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Banii lugojenilor directionati catre firmele de casa ale primarului in detrimentul Salprestului si Meridianului

31 Mai 2018
Lugoj Info.ro -Banii lugojenilor directionati catre firmele de casa ale primarului in detrimentul Salprestului si Meridianului foto : Lugoj Info.ro

Primarul Lugojului devine din ce in ce mai contestat de catre angajatii societatilor subordonate Consiliului Local dupa ce efectiv condamna la faliment Salprestul si Meridian 22.

Cuptorul cu lemne

Oamenii sustin ca cele doua societati sunt pe marginea prapastiei fiind aproape sa se inchida. Boldea i-a mintit pe oameni ca se zbate pentru binele lor si al familiilor lor insa primarul intarzie sa faca plata sumelor de bani pe care Primaria le datoreaza celor doua societati, astfel ca angajatii, putini cati mai sunt, isi primesc cu greu chiar si salariile. Surse din cadrul administratiei locale sustin ca Boldea a tratat cele doua societati si le-a tinut in viata doar pentru a fi capusate de apropiatii sai. Acum, acestea sunt gata sa isi inchida portile iar cel mai mare “merit” il are primarul care nu a investit in utilaje si oameni, iar banii lugojenilor doar au trecut prin cele doua firme. Un alt exemplu al modului in care Boldea se “chinuie” sa mentina in viata cele doua societati este acela ca un personaj dubios aflat in preajma primarului de ceva vreme, a inceput sa obtina tot felul de contracte printre care si unul de reparatii al bancilor si cosurilor stradale. Lucrarea, una simpla, putea fi executata si de cele doua firme ale Consiliului Local insa Boldea s-a gandit ca nici Meridian 22, nici Salprestul si nici oamenii de la Sere si Spatii Verzi nu au nevoie de zecile de mii de lei pentru lucrare, astfel ca i-a oferit banii, prin incredintarea directa a contractului, bunului sau prieten.