Imprimă această pagină

Primarul Lugojului a dat publicitatii un "sondaj" prin care sa-si acopere incompetenta

04 Iunie 2018
Lugoj Info.ro -Primarul Lugojului a dat publicitatii un "sondaj" prin care sa-si acopere incompetenta foto : Lugoj Info.ro

Primarul Lugojului, Francisc Boldea, continua sa surprinda pe toata lumea si incepe sa ii dezamageasca si pe cei care l-au ales.

Administratia locala a facut public un asa zis sondaj din care reiese ca modernizarea scolilor si gradinitelor, a spitalului, dar si finalizarea lucrarilor incepute la strand si bazinul acoperit sunt dorite de lugojeni intr-un procent foarte mic. Asadar, daca este sa ne luam dupa acest sondaj doar 2% dintre lugojeni doresc investitii in spital si gradinite si doar 1% dintre cei chestionati vor sa fie finalizat strandul si bazinul acoperit. Cifrele prezentate in sondaj sunt de o absurditate iesita din comun si par sa fie o contra la adresa lugojenilor care au tot cerut investitii masive in invatamant si sanatate. In ultimii ani, Boldea a taiat fonduri de la spitalul lugojean iar acum pare sa vina si sa le explice oamenilor ca populatia vrea ca investitiile sa fie facute doar in drumuri si retele de apa canal. Culmea este ca din sondaj reiese ca aceste investitii trebuie facute doar acolo unde firmele de casa ale primarului presteaza an de an servicii pentru sume uriase. Sondajul ar fi fost facut telefonic, pe un esantion de 600 de oameni si, cum probabil v-ati fi asteptat, 85,3% dintre cei chestionati s-ar fi declarat foarte multumiti, multumiti sau destul de multumiti de activitatea primarului si a primariei.”Sondajul” vine la doi ani de la preluarea celui de-al treilea mandat si a fost facut public dupa ce Boldea a fost tot mai des criticat, chiar si de catre colegii de partid. Mai multi apropiati cred ca sondajul este doar o facatura pentru a distrage atentia de la lucrurile cu adevarat importante ale orasului si anume inchiderea unor fabrici, dar si acoperirea prabusirii Salprest si a Meridian 22, precum si a problemelor de la statia de epurare.

 

Citeste si: