Peisagistii si pensionarii reangajati de Boldea nu vad ambrozia ce creste la doi pasi de locurile de joaca pentru ca sunt ocupati cu plantarea panselutelor in fata Primariei

17 Iulie 2018

Situatie revoltatoare in zona celui mai mare parc din Lugoj unde ambrozia creste, fara sa atraga atentia cuiva, la doi pasi de locurile de joaca ale copiilor.

Miruna Lugoj

Primarul Francisc Boldea a anuntat in urma cu cateva luni ca a alocat sume importante de bani Serviciului de Sere si Spatii Verzi, pentru infrumusetarea orasului, insa rezultatele sunt mai mult decat modeste si asta in ciuda faptului ca Lugojul are un peisagist, dar a si incadrat „oameni cu experienta” care castiga un salariu urias si beneficiaza si de pensie. In lunile in care a anuntat ca Lugojul se va schimba, conducerea serviciului a iesit in evidenta prin amenajarea sensurilor giratorii cu cateva roci, Boldea chiar laudandu-se ca acesta este un mare obiectiv in anul Centenar. Pentru ca orasul este parca abandonat de cei care ar trebui sa il infrumuseteze, in ultima perioada propaganda pesedista si-a permis chiar sa ii mustre pe unii lugojeni ca nu fac treaba celor de la Sere si chiar a Salprest, asta in timp ce banii pentru lucrari de acest gen au fost cheltuiti de Boldea si acolitii sai pentru petreceri de partid cu lautari si bautura. Cum Salprest si Meridian sunt in colaps, lugojenii trebuie sa se obisnuiasca cu situatiile in care orasul arata tot mai rau si asta pentru ca administratia locala are tot timpul alte prioritati, mai mult sau mai putin legale.