Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Vrem sa (va) vedem. Sistemele de iluminat din sensurile giratorii si intersectia cu Hezerisul de pe soseaua de centura a municipiului Lugoj vor fi racordate la retea

25 Iulie 2018
Lugoj Info.ro-Sistemele de iluminat din sensurile giratorii si intersectia cu Hezerisul de pe soseaua de centura a municipiului Lugoj vor fi racordate la retea foto : Lugoj Info.ro

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara transmite intr-o informare remisa catre Lugoj Info.ro ca au fost demarate procedurile pentru racordarea la reteaua de electricitate nu numai a sensurilor giratorii de pe soseaua de centura, dar si a unei intersectii neiluminate.

Cuptorul cu lemne

In adresa semnata de ing.Cristian Ilie Ispravnicu, director al DRDP Timisoara, se precizeaza faptul ca sistemul de iluminat din sensul giratoriu de la intersectia DN6 la intrarea dinspre Caransebes, dar si sistemul de la intersectia DJ609 spre Hezeris au fost debransate de furnizorul de energie electrica. Reprezentantii DRDP Timisoara nu precizeaza motivul debransarii, insa anunta ca au fost demarate procedurile specifice pentru racordare. E-Distributie Banat ar fi notificat deja DRDP Timisoara ca s-au emis avizele tehnice de racordare la retea a doua sensuri giratorii, la Costeiu si la intrarea in Lugoj dinspre Caransebes, dar si in intersectia spre Hezeris. In mod normal, DRDP Timisoara trebuie sa depuna in cateva zile cererea de bransament, iar E-Distributie sa gaseasca firma care executa lucrarile. Nu este prima oara cand responsabilii transmit ca sistemele de iluminat vor fi puse in functiune, astfel ca vom urmari atent modul in care DRDP Timisoara si E-Distributie vor reusi sa rezolve problema.

CAMPANIA - VREM SA (VA) VEDEM  este o campanie derulata de Lugoj Info.ro cu sprijinul cititorilor prin care se doreste responsabilizarea celor care administreaza stalpii de iluminat din oras sau de la marginea Lugojului. In ultimele saptamani, lugojenii s-au plans ca iluminatul public practic nu exista pe o serie de strazi si nici pe soseaua de centura, iar in ciuda sesizarilor facute, nu au fost luate masuri. Lipsa iluminatului stradal poate contribui la producerea de accidente, dar si la comiterea de infractiuni.