×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/ocico2208
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/ocico2208
GYM PELE

Autoritatile interesate doar sa faca bani. Piata de vechituri din Lugoj transformata in groapa de gunoi

22 August 2018
Lugoj Info.ro -Piata de vechituri din Lugoj transformata in groapa de gunoi

Imagini revoltatoare in zona strazii Olosagului unde in fiecare zi de marti a saptamanii functioneaza piata de vechituri.

Mai multi oameni care locuiesc in zona atrag atentia autoritatilor asupra felului in care arata piata dupa retragerea comerciantilor. Lugojenii sunt revoltati si sustin ca situatia este scandaloasa deoarece administratia locala ar trebui sa curete terenul imediat ce ultimul comerciant a plecat din piata. Pentru ca nimeni nu face curat, zona este intesata de pungi de plastic si cartoane, iar de multe ori vantul duce gunoaiele in gradinile si curtile celor care locuiesc in apropiere. Primaria Lugoj, printr-un serviciu subordonat, incaseaza taxe de la fiecare comerciant care vinde produse in Ocico, insa se pare ca autoritatile sunt interesate doar sa faca bani nu sa si cheltuie pentru igienizarea locului. Oamenii reclama faptul ca in zona nu sunt amplasate pubele sau containere de gunoi, astfel ca, oricat de civilizati vor sa fie unii dintre cei care ajung in piata, sunt obligati sa arunce gunoaiele pe unde apuca.

{gallery}ocico2208{/gallery}