Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Dupa slalom printre gropi, soferii exerseaza si slalomul printre ghirlande. Primaria da asigurari ca instalatiile sunt scoase de sub tensiune

28 August 2018
Lugoj Info.ro -Primaria da asigurari ca instalatiile sunt scoase de sub tensiune foto : Lugoj Info.ro

Lugojenii care au circulat marti prin centrul municipiului Lugoj au avut parte de o surpriza cam neplacuta si anume au trebuit sa faca slalom printre ghirlandele multicolore.

Cuptorul cu lemne

In nu mai putin de patru puncte din zona centrala, ornamentele folosite la sarbatorile de iarna atarnau pana la pamant, fara ca vreun responsabil din Primarie sa sesizeze acest lucru. Contactati de Lugoj Info.ro pentru un punct de vedere cu privire la situatia de pe cea mai importanta artera din municipiu, functionarii din primarie s-au scuzat ca nu pot interveni foarte rapid sustinand ca ghirlandele sunt oricum deconectate de la reteaua electrica si nu reprezinta niciun fel de pericol pentru soferi. Ornamentele coapte de la soare, dar si distruse de vant au inceput sa atarne inca de la sfarsitul saptamanii trecute, insa abia marti au ajuns in asa fel incat soferii au fost nevoiti sa le ocoleasca pentru a nu le agata cu masinile. Problema ghirlandelor degradate, care atarna pe strazile din Lugoj, nu este una noua, insa administratia locala a considerat ca este mai bine sa le lase pe stalpi un an intreg, decat sa le stranga dupa sarbatorile de iarna.