Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian
Autoliv pagini 2

Drumurile din oras sunt praf iar Boldea asterne bitum pe trotuare. Intram din nou in iarna cu o infrastructura rutiera mai rea decat in satele de langa Lugoj

24 Octombrie 2018
Lugoj Info.ro -Drumurile din oras sunt praf, Boldea asterne bitum pe trotuare foto : Lugoj Info.ro

Au mai ramas cateva saptamani pana cand intram in iarna, cel putin din punct de vedere calendaristic, iar soferii au toate motivele sa fie suparati.

In timp ce administratia locala a dat ordin inceperii asfaltarilor de trotuare, drumurile din oras sunt pline de gropi. La fel ca anul trecut, administratia social-democrata condusa de Francisc Boldea nu ia in seama parerile lugojenilor si parca le face in ciuda. Folosindu-se de ziaristii de casa pe care ii plateste din taxele si impozitele locuitorilor, sau din bugetele institutiilor aproape falimentate, social-democratii incearca sa isi faca imagine sustinand ca prioritatile lugojenilor sunt altele decat drumurile, spitalul sau unitatile de invatamant. Tupeul consilierilor PSD si al primarului depaseste orice imaginatie, indivizii alesi cu nici 20% din voturile lugojenilor anuntand in prag de iarna tot felul de “realizari” care mai de care mai hilare. In timp ce presa platita din banii contribuabililor le canta in struna si ii prezinta ca pe niste eroi care se sacrifica pentru oamenii orasului, in realitate avalansa zugravita din banii publici ascunde mari esecuri despre care Boldea si cei din PSD se feresc sa vorbeasca. De cateva luni bune, Boldea nu spune nimic despre statia de epurare ori bazinul acoperit, sau despre situatia tot mai grava a spitalului. Chiar daca o parte din presa primeste zilnic articole cu care trebuie sa intoxice lugojenii, mizeria si administrarea proasta a orasului nu mai pot fi ascunse de ochii locuitorilor fiind vazute la tot pasul. Atata timp cat Boldea&Co nu au fost in stare sa acopere cateva gropi, nu are rost sa mai discutam despre situatia mai multor strazi care nici acum nu au scapat de piatra cubica desi se afla in proximitatea zonei centrale, locatarii fiind mintiti de ani de zile ca acestea vor fi asfaltate.

Octavian