Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Bine ca nu au trecut inmormantarile si nuntile. Consilierii se lauda in fata lugojenilor cu participarea la zile festive si comemorari

18 Februarie 2019
Lugoj Info.ro -Bine ca nu au trecut si inmormantarile

Consilierii locali incep sa isi faca cunoscute “activitatile” pe care le-au desfasurat anul trecut in postura de alesi ai Lugojului.

Cuptorul cu lemne

Francisc Boldea tuna si fulgera anul trecut ca unii consilieri primesc indemnizatiile degeaba si ca nu fac mai nimic. Doi dintre alesii PSD au depus chiar in aceste zile rapoartele de activitate pe anul trecut si ….surpriza, Boldea chiar are dreptate. Ioan Barboni si Constantin Savu, angajati la Meridian 22 Lugoj, firma aflata in subordinea Consiliului Local Lugoj, deci unde nimeni nu indrazneste sa le ceara socoteala, au scris pe o foaie A4 cam tot ce au facut anul trecut pentru bunastarea cetatenilor urbei. De parca s-ar fi vorbit, oamenii care incaseaza luna de luna din doua surse bani publici, se lauda cu prezenta la zile festive si comemorari. Asa-zisele “rapoarte de activitate” nu au insa nevoie de alte comentarii urmand ca lugojenii sa decida daca sunt sau nu multumiti de activitatea celor doi consilieri. In luna mai a acestui an este programata o prima runda de alegeri si cu siguranta cei doi vor ajunge in fata electoratului pentru a-i sfatui sa voteze PSD. Barboni si Savu vor cere votul lugojenilor pentru ei si Boldea abia anul viitor in vara.