Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Chirie de doar o suta de euro pe luna. Dupa ani de zile, strandul din Cotu Mic nu mai e profitabil pentru familia presedintelui Consiliului Judetean

24 Martie 2019
Lugoj Info.ro -Chirie de doar o suta de euro pe luna

Familia presedintelui Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, se pregateste sa renunte la administrarea strandului de pe insula din cartierul Cotu Mic.

Cuptorul cu lemne

Surse din cadrul Meridian 22 au anuntat ca baza de agrement isi cauta un nou chirias. Se pare ca presedintelui PSD Timis nu i-a cazut prea bine faptul ca in spatiul public a ajuns informatia conform careia platea doar o suta de euro pe luna chirie, cam cat chiria pentru o garsoniera intr-un cartier de la marginea orasului, si astfel s-a decis sa renunte la afacere. Meridian 22 doreste sa gaseasca un nou chirias insa cu siguranta chiria va fi cu mult mai mare decat cea pe care a platit-o ani de zile familia lui Calin Dobra. Nu este exclus insa ca renuntarea la administrarea bazei sa aiba legatura si cu faptul ca in luna mai Primaria Lugoj a anuntat deschiderea strandului municipal dupa sapte ani de lucrari si astfel apropiatii lui Dobra sa fi ajuns la concluzia ca afacerile profitabile de pe insula ar putea sa fie puse in pericol. Baza de agrement a ajuns in administrarea familiei liderului social–democrat cand Francisc Boldea a castigat alegerile de primar, fiind o felie din tortul considerat de pesedisti ca li s-ar cuveni odata ce au pus mana pe oras. Cum era de asteptat, atribuirea a fost una directa, fara licitatie.