Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Electoratul PSD readus la viata cu un festival. Boldea inventeaza un balci de “Ziua Europei” si ii spune “Sarbatorile verii”

02 Mai 2019
Lugoj Info.ro -Electoratul PSD readus la viata cu un festival

In timp ce orasul este plin de gropi iar lucrarile incepute in urma cu multi ani stagneaza, Boldea si PSD se ocupa de organizarea unui nou festival folcloric.

Respect pt lugojeni

Social-democratii se lauda, inca de saptamana trecuta, ca PSD Lugoj ii invita pe toti lugojenii in centrul orasului la un spectacol de muzica populara cu cei mai buni artisti. Astfel, sub umbrela unui eveniment caritabil, Boldea va pune la dispozitie centrul orasului unor asa-zisi intreprinzatori din sudul tarii. Nu este prima oara cand centrul orasului este transformat in balci, primarul mizand pe faptul ca prin tarabele cu mici si bere va castiga aprecierea lugojenilor si mai ales a tinerilor. Anul trecut a mai avut loc la Lugoj un festival caritabil, care a tinut cateva zile, insa primarul nu a anuntat nici pana astazi cine este copilul pentru care s-au strans bani si cati bani au ajuns la acesta. Avand in vedere ca filiala locala a PSD se lauda deja cu organizarea acestui festival, mai mult ca sigur paranghelia din centrul Lugojului este pur electorala si nu are alt scop decat sa distraga atentia de la problemele orasului, in prag de alegeri.