GYM PELE

Boldea nemultumit de mizeria din IC Dragan. A trimis salubritatea deranjat ca gunoaiele vor fi zarite de colegii de partid

21 Mai 2019
Lugoj Info.ro -Boldea nemultumit de mizeria din IC Dragan

Primarul Lugojului s-a declarat nemultumit de faptul ca locuitorii din cartierul IC Dragan nu se ocupa de curatenia din cartier.

Desi nu cade in sarcina locuitorilor cartierului sa taie iarba sa marcheze drumurile, sa mature si chiar sa asfalteze, oamenii din ITL sunt ponegriti an de an de Boldea si subordonatii sai. Marti dimineata, mai multe echipe de muncitori au fost trimise la marginea Lugoului pentru a taia iarba si a matura strazile, la ordinul edilului. Locuitorii cartierului au rabufnit cand au vazut angajatii de la Salprest si de la Spatii Verzi, oamenii aducandu-si aminte ca rar vine cineva in cartierul lor sa faca curat. Marti, acolo are loc traditionala ruga a cartierului, iar social-democratii si-au facut un obicei din a aparea pe scena pentru a le aduce aminte cat de mult face Boldea si consilierii sai pentru cartier. Anul trecut, gunoaiele din cartier au fost ridicate tot de Sfintii Constantin si Elena si doar dupa lungi insistente ale locuitorilor din zona. Social-democratii nu ascund faptul ca desi nu fac nimic de ceva ani in cartier, castiga fiecare runda de alegeri in IC Dragan si asta datorita faptului ca oamenii inghit deocamdata toate minciunile lor.