Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Nu sunt bani pentru spital, scoli sau gradinite. Primaria Lugoj cheltuie aproape 10.000 de lei pentru reparatia catorva litere

26 Iunie 2019
Lugoj Info.ro -Primaria Lugoj cheltuie aproape 10.000 de lei pentru reparatia catorva litere foto : Lugoj Info.ro

Primaria Lugoj plateste chiar in aceste zile, catre o firma din Lugoj, nu mai putin de 9600 de lei pentru reparatii la centrul turistic de pe splaiul Coriolan Brediceanu.

Cuptorul cu lemne

Asa zisa investitie a atras atentia mai multor functionari publici care sustin ca pretul reparatiei este exagerat si face parte din strategia lui Boldea de a-si recompensa din bani publici sustinatorii sai si ai PSD. Firma care va incasa miile de lei pentru schimbarea unor leduri si a catorva plasticuri este apropiata de PSD si are ramificatii in Primaria Lugoj, sustin functionarii care au cerut atentia presei si pentru aceasta achizitie dubioasa. Cum era de asteptat, Primaria Lugoj a incredintat “lucrarea” direct, firma fiind una abonata la bani publici, nefiind exclus ca subordonatii lui Boldea sa aiba fir direct cu cei care o conduc. Asadar, administratia locala cheltuie 9600 de lei pentru reparatia unui logo in timp ce directorii lugojeni cer disperati ajutor financiar pentru a-si repara salile de cursuri. Din pacate pana acum nu s-au gasit bani nici pentru gradinite si nici pentru scoli.