Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Groapa de gunoi clandestina pe strada Gheorghe Doja. Mirosul pestilential se simte si de la o distanta de o suta de metri

26 Iunie 2019
Lugoj Info.ro- Mirosul pestilential se simte si de la o distanta de o suta de metri

Lugojenii continua sa se declare nemultumiti de atitudinea administratiei locale care nu face nimic pentru prinderea si pedepsirea celor care arunca gunoaiele pe unde pot.

Cuptorul cu lemne

Daca tot nu ii prind pe lugojenii certati cu bunul simt, cei care se afla in fruntea urbei nu fac nimic nici pentru a curata tonele de gunoi care stau depozitate pe mai multe strazi. Sustinand continuu ca nu sunt bani pentru ridicarea deseurilor de pe strazi, functionarii Primariei Lugoj impreuna cu primarul Francisc Boldea parca incurajeaza depozitarea deseurilor de tot felul in tot orasul. Pe strada Gheorghe Doja, de cateva saptamani un morman de gunoaie creste de la o zi la alta. Oamenii care locuiesc pe strada sustin ca aerul este irespirabil atat pe timpul noptii, cat si pe timpul zilei, din cauza gunoaielor de tot felul, dar si a lesurilor de animale care au fost aruncate acolo. Cei care locuiesc in zona spun ca zilnic apar gunoaie noi si asta pentru ca unii lugojeni certati cu bunul simt vad gramada si cred ca acolo se strange gunoiul. ”Daca ar lua cineva masuri si ar curata locul nu cred ca ar mai avea curajul sa arunce cineva gunoaie acolo. E jale! Acum cu caldura asta nu mai poti tine geamul deschis. Avem copii, e cald, trebuie sa aerisesti ca altfel te sufoci. Se simte de la sute de metri distanta mirosul! Este scandalos! Am sunat peste tot si toti dau din umeri. Ce e asa greu sa comande Primaria un transport de deseuri si sa curete mai multe locuri din oras? Nu avem bani de curatenie, dar avem de festivaluri!”, a reclamat situatia o femeie care locuieste in zona unde s-a format groapa de gunoi.