Imprimă această pagină

Gradinita suspendata. Parintii anuntati cu o saptamana inainte de inceputul scolii ca trebuie sa se descurce cu copiii

02 Septembrie 2019
Lugoj Info.ro - Parintii anuntati cu o saptamana inainte de inceputul scolii ca trebuie sa se descurce cu copiii foto : mariposakids.ro

Situatie ingrijoratoare intr-un sat de langa Lugoj unde parintii trebuie sa gaseasca solutii pentru copiii lor dupa ce activitatea gradinitei a fost suspendata.

Primarul comunei Victor Vlad Delamarina, Ion Cardas, a declarat pentru Lugoj Info.ro ca, din aceasta toamna, gradinita din Honorici nu va mai avea activitate, Inspectoratul Scolar Judetean Timis luand decizia suspendarii activitatii din cauza ca s-au inscris doar patru copii. Cardas sustine ca nu este vorba de o desfiintare a unitatii de invatamant, existand speranta ca anul viitor numarul de copii sa creasca si activitatea gradinitei sa fie reluata. Parintii sunt dezamagiti de decizie, insa, in ciuda tuturor demersurilor, nu se mai poate face nimic. Oamenii sunt revoltati ca au aflat atat de tarziu si se intreaba ce vor face cu copiii. Se pare ca ISJ a asteptat pana in ultimul moment sa ia o decizie sperand ca numarul copiilor va creste, insa nu a fost sa fie asa. Situatia de la Honorici pare sa nu fie singulara, in zona Lugoj.

Citeste si: