Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Cum castigi 2200 de euro din bani publici, in doar cateva ore. Important e sa il cunosti pe Boldea sau sa fii vecin cu Badina

20 Noiembrie 2019
Lugoj Info.ro -Cum castigi 2200 de euro in doar cateva ore foto : Lugoj Info.ro

O firma din Lugoj a castigat in numai cateva ore peste 2200 de euro prin intermediul unui nou contract dubios incheiat cu Primaria Lugoj.

La prima vedere, suma nu pare una foarte mare, dar cu siguranta ii face invidiosi pe unii lugojeni care nu au relatii prin primarie, nu il cunosc pe Boldea si nici nu sunt vecini cu Nicu Badina. Un angajat al Primariei Lugoj a transmis catre presa un email in care atrage atentia asupra unui nou contract dubios incheiat de Boldea si subordonatii sai. In urma cu cateva zile, primarul a decis montarea mai multor cocarde tricolore in zona din imediata apropiere a primariei. Desi montajul se putea face cu ajutorul celor de la Meridian sau al angajatilor de la Sere si Spatii Verzi, administratia locala a decis sa plateasca o firma care sa ridice sarmele cu cocarde. Firma care isi are sediul pe strada unde locuieste unul dintre liderii PSD Timis, Nicu Badina, a reusit sa puna mana pe contract intr-un timp record, sustine angajatul primariei si anume in exact opt minute. Cocardele au aparut pe stalpi tot intr-un timp record, firma reusind sa castige in numai cateva ore 2284,99 euro din bani publici. Nu este prima oara cand administratia locala condusa de Boldea ofera bani publici, direct si fara licitatie, unor firme apropiate PSD. Este stiut faptul ca, in urma cu cativa ani, mai multe firme din oras au incasat milioane de euro din banii lugojenilor iar mai apoi au sponsorizat campania PSD.