INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Recompensa pentru primar, din partea firmelor care lucreaza in oras. Boldea refuza sa spuna public de ce Hidroconstructia i-a platit campania electorala

04 Februarie 2020
Lugoj Info.ro - Boldea refuza sa spuna public de ce Hidroconstructia i-a platit campania electorala

Primarul Lugojului, Francisc Boldea, refuza sa le explice lugojenilor cum de s-a ajuns ca unele firme din oras sa contribuie la campania sa electorala.

Hidroconstructia a cumparat in aprilie 2012 spatiu publicitar in saptamanalul Redesteptarea insa, in loc de anunturile firmei, au aparut laude la adresa primarului. Boldea a castigat alegerile pentru functia de primar in 2012, iar Hidroconstructia, care a castigat contractul pentru schimbarea retelelor de apa canal, a beneficiat pana astazi de amanari privind finalizarea lucrarilor care trebuiau sa se incheie, conform contractului, in doar un an si jumatate. Toate amanarile au fost ingaduite de primar, care nu a indraznit niciodata sa le ceara constructorilor sa se grabeasca sa finalizeze lucrarile. Desi au trecut peste zece ani de la demararea acestor lucrari, ele nu sunt gata nici acum. Singurii care pierd in urma trocului facut de Boldea, sunt lugojenii, care in ciuda investitiilor de milioane de euro nu beneficiaza de servicii de apa canal multumitoare. Surse din Primaria Lugoj precizeaza ca primarul a fost sustinut si de alte firme in campaniile electorale, astfel ca nimeni nu ar trebui sa fie surprins ca aceste firme au facut lucrari in bataie de joc si niciodata nu au fost trase la raspundere.