vineri, 19 aprilie 2024
1.9 C
Lugoj
spot_img

PSD Lugoj a iesit la treaba in online. Care sunt conturile false prin care ziaristii incomozi si opozantii PSD sunt luati la tinta

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Dupa ce au ajuns la concluzia ca in oras au facut suficiente lucrari pentru ca Boldea sa mai castige un mandat, primarul si acolitii sai au inceput o campanie agresiva pe retelele de socializare. Coordonati de trei indivizi care au contracte din bani publici si isi petrec timpul in preajma lui Boldea, o parte din conturile de Facebook au fost activate pentru a musca din “dusmanii orasului”. Cele mai mai multe conturi au fost activate inainte de alegerile locale din 2016 cand oamenii din spatele lor au apelat la amenintari si chiar injuraturi la adresa lugojenilor care isi exprimau nemultumirea fata de Boldea. Acum social-democratii se comporta la fel incercand sa intimideze pe oricine care are ceva de spus impotriva primarului. Mai multe surse din PSD au confirmat faptul ca in interiorul filialei s-a discutat despre atacul din online, in conditiile in care indivizii care sustin aceasta campanie mizerabila ar pierde sume enorme din banii lugojenilor daca Boldea si PSD ar pierde controlul in Primaria Lugoj. Va reamintim ca in ultimele luni social-democratii sau apropiati ai lui Boldea au beneficiat de o serie de contracte din bani publici, sumele depasind sute de mii de lei. Un calcul simplu indica faptul ca bugetul orasului a fost capusat an de an de catre Boldea si infractorii din jurul sau, cu milioane de lei. Primele conturi si pagini false depistate prin aplicatia Malware Fox sunt :

Emil Nedelcu             https://www.facebook.com/emil.nedelcu.167

Ion Adamescu           https://www.facebook.com/ion.adamescu.16

Alex Cocis                 https://www.facebook.com/cocis.alex

George Popescu         https://www.facebook.com/george.popescu.3388630

Marinela Voda           https://www.facebook.com/paula.paulla.39

Noul Lugoj                 https://www.facebook.com/Noul-Lugoj-103697344453233/

Diaconu Dragos Don  https://www.facebook.com/dragos.don.7

Maximilian Dragan    https://www.facebook.com/profile.php?id=100015293350717

David Miculescu        https://www.facebook.com/david.miculescu.16

 

Pentru a pune capat campaniei de dezinformare a lugojenilor si a comentariilor agresive, orice utilizator poate raporta conturile false la Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII