Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Buciu anunta primele idei din programul electoral. Accesarea de fonduri europene si investitii masive in invatamant, sanatate si infrastructura

09 Februarie 2020
Lugoj Info.ro -Buciu anunta primele idei din programul electoral. foto : Lugoj Info

Liderul liberal, Claudiu Buciu a anuntat intr-o emisiune televizata primele sale idei care se vor regasi in programul electoral pentru alegerile locale.

Respect pt lugojeni

Liberalii vor cere votul lugojenilor atat la functia de primar, cat si la posturile de consilieri, cu un plan foarte bine pus la punct in mai toate domeniile. Buciu a anuntat ca lugojenii vor face cunostinta cu planurile PNL cel mai probabil in luna aprilie cand programul electoral va fi facut public. Claudiu Buciu a precizat ca planul sau si al colegilor vizeaza investitii masive in invatamant, sanatate si infrastructura, dar si atragerea de fonduri UE. Buciu nu mai vrea sa auda de gradinite si scoli care sa se confrunte cu probleme materiale sau financiare. In ceea ce priveste sanatatea, spitalul din Lugoj ar urma sa beneficieze de un studiu de fezabilitate in cel mai scurt timp, pentru ca unitatea sanitara lugojeana sa fie pregatita pentru anul viitor cand exista posibilitatea accesarii de fonduri europene pentru constructia de spitale noi. Studiul de fezabilitate va fi propus chiar in saptamanile care urmeaza, in ciuda faptului ca Boldea si PSD au refuzat aceasta propunere de ani de zile. Buciu a facut referire si la starea infrastructurii rutiere din oras si sustine ca strazile vor fi refacute, nu inainte ca lugojenii sa aiba toate utilitatile trase la locuinte. Liberalul a anuntat, de asemenea, ca toate cablurile aeriene vor fi introduse in pamant. Buciu a mai anuntat masuri radicale si in ceea ce priveste curatenia in oras sustinand reinfiintarea unei societati care sa se ocupe de salubritate, dar si solutii pentru imbunatatirea conditiilor de trai in satele apartinatoare si cartierul Mondial-Bocsei.