sâmbătă, 20 aprilie 2024
14.9 C
Lugoj
spot_img

Dobra pus la punct de unul dintre liderii USR Timis. “Daca si în mediul privat am petrece cate 3 ani doar mutand niste hartii dintr-un departament în altul, am fi cu totii o tara de someri”

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Dupa ce si-a batut joc de intreg judetul si a fost preocupat doar de binele sau si al apropiatilor, Dobra se face de ras laudandu-se cu realizari care mai de care mai hilare. Lugojenii, dar si timisenii in general, par sa nu mai inghita minciunile lui Dobra si incep pe rand sa fie tot mai atenti la laudele celui care l-a sustinut pe Liviu Dragnea. Liderul USR Timis, Cristian Mos a luat atitudine pe o retea de socializare dupa ce fostul lider al PSD Timis s-a laudat cu niste realizari care nici macar pe hartie nu se afla.

“Dupa ce trei ani de zile a tacut malc, acum dl. Dobra s-a apucat brusc sa „faca” o multime de proiecte: ne-a vorbit în doar cateva zile si despre Institutul de Oncologie, si despre parcarea etajata din centru, s-a dus pe stadion ca sa fie de fata la efectuarea primelor masuratori topografice, a alocat bani din bugetul CJT pentru centrul multifunctional pentru legume-fructe etc. etc. Deci, practic s-a apucat de treaba! Daca si în mediul privat am petrece cate 3 ani doar mutand niste hartii dintr-un departament în altul, am fi cu totii o tara de someri. Daca toate firmele private care platesc taxe statului roman ar petrece 90% din timp gasind scuze si vinovati externi pentru toate proiectele blocate, va imaginati ca nu ar mai produce nimeni absolut nimic. Cu toate astea, oamenii politici cu experienta exact asa ne trateaza de 30 de ani. Conduc tara, si în cazul nostru Timisul, dupa niste politici FALIMENTARE pe termen lung. Noi stim acest lucru, dar l-am acceptat din lipsa de alternative”, scrie Cristian Mos pe Facebook. Calin Dobra a fost schimbat anul trecut din functia de presedinte PSD Timis dupa ce modul in care a administrat judetul a adus PSD-ului un scor catastrofal la alegerile europarlamentare si prezidentiale. Dat la o parte de liderii PSD, lui Dobra i s-a oferit posibilitatea sa candideze la presedintia Consiliului Judetean Timis.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII