×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/sapaturi0709
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sapaturi0709
GYM PELE

Din nou sapaturi pe strada Timisoarei din Lugoj. Colectorul de canalizare a cedat

07 Septembrie 2015
lugojinfo.ro-Colectorul de canalizare a cedat foto: cetateanul.ro

Circulatia rutiera in fata Casei de Pensii din Lugoj s-a desfasurat luni cu greutate din cauza unei noi interventii a echipelor Meridian.

Muncitorii societatii de apa-canal au fost nevoiti sa intervina din nou in carosabil dupa ce o conducta a cedat. Nu este prima oara cand oamenii sapa in acelasi loc, interventii de acest gen desfasurandu-se si in urma cu cateva luni. Directorul tehnic al Meridian 22 sustine ca interventia de urgenta era inevitabila. ”A fost o surpare. Din pacate avansam tot mai mult catre strada. Lucrarea este facuta in anii 70 si cedeaza tot mai des. Este vorba de colectorul principal care aduna canalizarea din 4-5 cartiere. Tuburile se rup pur si simplu. Cred ca este vorba de un lot care a fost defect din fabrica”, a declarat pentru lugojinfo.ro, inginerul Dan Florea. Zona unde se desfasoara lucrarile va fi in continuare supravegheata si dupa inlocuirea tuburilor.

{gallery}sapaturi0709{/gallery}