Kuhntop Lugoj

Incredibil ! Asfalt, trotuare din dale, treceri de pietoni si indicatoare cu nemiluita pe un drum pe care nu circula nimeni

13 Iulie 2020

Imagini scandaloase la Maguri unde administratia locala a investit sume importante de bani din taxele si impozitele lugojenilor, in bataie de joc.

Miruna International
Miruna Lugoj

Localnicii sustin ca Primaria Lugoj a cheltuit sute de mii de euro pentru un drum care e foarte rar folosit si care se termina in padure. Oamenii spun ca desi la inceput s-au bucurat, acum cand lucrarea a fost finalizata le vine sa planga. Boldea a dat dispozitie ca strada, ce nu are mai mult de doua sute de metri, sa fie facuta cum scrie la carte, cu tot ce are nevoie. S-a asfaltat, s-au facut trotuare din dale, soseaua a fost trasata, s-au facut treceri de pietoni, s-au pus indicatoare, numai ca marea problema e ca “strada” nu e folosita. Oamenii din Maguri sustin ca totul s-a facut in bataie de joc si in mare graba si sunt aproape convinsi ca acolo s-a dat un tun financiar de zile mari. La cateva luni dupa ce Boldea s-a laudat ca la Maguri sunt conditii europene, asfaltul a inceput sa crape, trotuarele dalate sunt pline de vegetatie si abia daca se mai pot vedea, trecerile de pietoni sunt foarte dese iar bucata de asfalt a fost umpluta de semne de circulatie. Pe una dintre alei chiar a crescut un copac, fapt ce demonstreaza indiferenta celor din administratia de la Lugoj pentru aceasta lucrare. Culmea este ca Primaria Lugoj a refuzat sa introduca spre exemplu curentul, apa sau canalizarea in cartier tocmai pe motiv ca nu are bani insa a gasit fonduri pentru a face o lucrare care nu foloseste nimanui.