Imprimă această pagină

Infractorii din preajma lui Boldea dau prima lovitura. Candidat independent, retras din cursa inainte de a-si depune candidatura

27 Iulie 2020
Lugoj Info.ro - Candidat independent, retras din cursa inainte de a-si depune candidatura foto : Facebook.com

Un candidat la alegerile locale pentru functia de primar s-a retras subit din cursa pentru fotoliul de primar, chiar in aceste zile.

Anuntul de retragere din cursa vine in plina perioada in care competitorii electorali au demarat strangerea de semnaturi. Fara prea multe explicatii, profesorul Petru Madroane a anuntat ca se retrage. Decizia profesorului este una destul de ciudata mai ales ca nu este explicata amanuntit. Nu este exclus ca la mijloc sa fie vorba de Boldea si prietenii sai care nu au agreat deloc ideea candidaturii profesorului, foarte cunoscut in oras. Este stiut faptul ca Boldea si prietenii sai, unii cu caziere, au obiceiul de a intimida public pe oricine indrazneste sa spuna ca Lugojul are nevoie de o alta conducere. Infractorii care roiesc in jurul primarului si care sunt abonati la banii lugojenilor, au zeci de conturi false pe retelele de socializare prin care raspandesc adevarate ode „conducatorului iubit” si agreseaza verbal pe oricine nu accepta ca Boldea este Dumnezeul Lugojului. Social-democratii au sustinut inca de anul trecut ca o candidatura a lui Madroane ar face ca voturile lui Boldea si PSD sa fie mai putine, avand in vedere notorietatea de care independentul s-ar bucura atat in randul tinerilor, cat si al varstnicilor. Plecarea lui Boldea de la Primaria Lugoj este vazuta ca o catastrofa, zeci de indivizi traind de mai bine de 12 ani din banii lugojenilor fara sa faca nimic.

Citeste si: