×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/parcstrand3106
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/parcstrand3106

Banci vopsite in culoarea preferata a primarului. Locatarii din cartierul Strand sunt uluiti

31 Iulie 2020
Lugoj Info.ro -Locatarii din cartierul Strand sunt uluiti foto : Lugoj Info.ro

Locuitorii cartierului Strand din Lugoj au avut parte de un soc in aceste zile dupa ce mai multe banci si-au schimbat culoarea.

Bancile, care se afla in parcul din cartier, au fost vopsite dupa ani de zile in care au fost lasate in paragina. Oamenii se plangeau in ultimele luni de faptul ca parcul nu este ingrijit, iarba nu e cosita, insa primarul s-a gandit ca pentru seniori si copii e suficient deocamdata o mana de vopsea pana dupa alegeri. Pentru ca sefa serviciului de sere si spatii verzi are alte preocupari, locuitorii cartierului trebuie sa se multumeasca cu farba comandata de primar si care crede ca ochii oamenilor vor fi mai atenti la refacerea aleilor si mai putin la aspectul general al parcului. Lugojenii din cartier cred ca toate lucrarile facute acolo sunt in bataie de joc, singurul interes fiind acela de a mai pacali votantii.

{gallery}parcstrand3106{/gallery}