GYM PELE

Boldea se agata cu dintii de functie! Presiuni uriase pentru scoaterea din cursa a inca unui candidat la functia de primar

10 August 2020
Lugoj Info.ro -Presiuni uriase pentru scoaterea din cursa a inca unui candidat la functia de primar

Presiunile asupra candidatilor care si-au anuntat inscrierea in lupta electorala de la Lugoj cresc in intensitate de la o zi la alta, odata cu deschiderea perioadei in care se depun candidaturile.

Lugoj Info Online Publicitate

Dupa ce profesorul Petru Madroane a sustinut public ca s-au facut presiuni asupra lui pentru a renunta la candidatura, acum exista informatii conform carora se munceste serios pentru ca un alt contracandidat al lui Boldea sa nu se mai inscrie pe buletinele de vot. Tinta este Florin Dumitru, care a anuntat ca va candida din postura de independent pentru functia de primar. Dumitru este sustinut de Pro Romania. Seful Politiei Locale parea sa coaguleze toate fortele de stanga impotriva lui Boldea, insa lucrurile s-au complicat dupa ce oamenii din preajma primarului au reusit sa acapareze ALDE. Formatiunea condusa de Tariceanu dorea sa il impuna pe fostul presedinte liberal Ioan Ambrus, insa patronul de la Witext a ales sa faca jocurile din umbra dupa ce fiul sau a primit din partea PNL Timisoara locul 3 pe lista de consilieri in orasul de pe Bega. Deocamdata liderii Pro Romania sustin ca nu vor renunta la sustinerea lui Dumitru, insa lucrurile se pot schimba in orice moment.