Boldea trebuie sa plece! Deseurile din constructii, din zona centrala a orasului, aruncate la marginea Lugojului

24 Septembrie 2020
Lugoj Info.ro - Deseurile din constructii, din zona centrala a orasului, aruncate la marginea Lugojului foto : Lugoj Info.ro

Administratia locala condusa de Francisc Boldea isi bate joc de lugojeni chiar si cu cateva zile inainte de alegerile locale.

Un lugojean a facut cateva fotografii cu locul in care au fost aruncate placile, care pana nu demult formau zona pietonala din centrul orasului. Unul din muncitorii firmei care detine acolo o balastiera sustine ca in ultimele zile mai multe camioane au fost descarcate in zona. Masina inmatriculata in judetul Alba poate fi vazuta in centrul orasului de la inceputul lucrarilor din zona centrala. Molozul rezultat, combinat cu bucati mari de ciment, este aruncat in apropierea balastierei, iar un buldozer impinge la cateva zile deseul. Barbatul sustine ca intreaga operatiune este cu siguranta girata de Boldea. In ultimii ani la periferia orasului s-au format zeci de gropi clandestine in care au fost depozitate deseuri de toate felurile. De cele mai multe ori, administratia locala nu a luat nici o masura deoarece este principalul vinovat pentru desfiintarea Salprest, societatea care trebuia sa se ocupe de ridicarea deseurilor. Lucrarile in zona centrala au inceput in timpul campaniei electorale iar viceprimarul a anuntat ca acestea o sa dureze 5 ani.