(VIDEO) Trei mandate pline de minciuni. Nu se mai lucreaza de cateva luni nici la fosta cazarma de pe strada Banatului

24 Septembrie 2020

Cazarma de pe strada Banatului pare sa aiba soarta blocurilor MApN, a gradinitei din Balta Lata, a bazinului acoperit, a statiei de epurare sau a strandului.

Respect pt lugojeni
Kuhntop

Dupa ce Boldea a anuntat ca fosta cazarma va gazdui sediul unei institutii subordonate, ca acolo vor fi cafenele si galerii de arta, lucrarile au fost blocate. In 2015, primarul dadea cotidianului Ziua de Vest urmatoarea declaratie:

“Intentionam ca în urmatorii trei ani sa reabilitam imobilul. În primul an vom reabilita partea dinspre strada Banatului. În partea din dreapta vom realiza un sediu pentru Directia de Asistenta Sociala Comunitara, dar si un nou Centru de Relatii Internationale, unde sa-si desfasoare activitatea asociatiile de prietenie cu orasele înfratite. De asemenea, intentionam sa folosim spatiul generos din curte pentru concerte în aer liber si alte activitati culturale. Imobilul fostei cazarmi „Principele Nicolae” este compus din constructii cu suprafata utila de peste 3.290 de metri patrati si teren cu suprafata de 6.871 de metri patrati”, sustinea Boldea.

La mai bine de cinci ani de la aceasta declaratie, cladirea inca nu a fost terminata iar lucrarile sunt departe de a fi finalizate. Din nefericire pe timpul cat lucrarile sunt suspendate cladirea se poate deteriora iar amenajarea imobilului ar putea fi refacuta de la capat. Lugojenii au fost mintiti ani la rand cu reabilitarea acestui imobil, iar pentru a parea si mai convingator, Boldea a platit sume de bani pentru realizarea unui filmulet despre cum va arata cazarma cand lucrarile sunt gata.