Fosta administratie a raportat ca la Lugoj nu e urma de planta. Primarul Lugojului cere sprijinul lugojenilor pentru identificarea zonelor cu ambrozie

04 Noiembrie 2020
Lugoj Info.ro -Primarul Lugojului cere sprijinul lugojenilor pentru identificarea zonelor cu ambrozie foto: ea.md

Primarul Lugojului, Claudiu Buciu, face apel la cetatenii orasului sa ajute administratia locala sa identifice rapid toate zonele in care exista ambrozie.

In paralel, Buciu a trimis pe teren mai multi subordonati care sa gaseasca la randul lor planta ce provoaca probleme multor lugojeni. “Va cer sprijinul în a identifica zonele din Lugoj (intravilan sau extravilan), în care mai exista ambrozie. Va rog sa ne trimiteti fotografii si date de identificare a acestor locatii, astfel încat sa le luam în evidenta cat mai usor. În cel mai scurt timp posibil vom interveni pentru îndepartarea acestei plante din zonele în care este prezenta. Va rog sa postati în comentarii fotografiile si informatiile solicitate“, a scris Buciu intr-o postare pe retelele de socializare. Fosta administratie a orasului a negat ca in Lugoj ar fi terenuri unde aceasta planta poate fi intalnita si asta in ciuda faptului ca multi lugojeni se plang de luni intregi ca nu pot iesi din case din cauza polenului care le creeaza tot felul de alergii. Administratia Boldea nu a facut nimic pentru eradicarea plantei, multumindu-se sa declare ca ambrozia nu exista in municipiu.