Kuhntop Lugoj

Sefii asociatiilor de proprietari, nemultumiti dupa intalnirea cu primarul. Deranjati ca Buciu le-a spus in fata ca nu face lucrari de mantuiala.

06 Noiembrie 2020
Lugoj Info.ro - Sefii asociatiilor de proprietari, nemultumiti dupa intalnirea cu primarul

Aproximativ 15 presedinti ai unor asociatii de proprietari din Lugoj au participat joi la o intalnire cu primarul si viceprimarul orasului.

Miruna International
Miruna Lugoj

Claudiu Buciu a solicitat o intrevedere cu reprezentantii proprietarilor de imobile pentru a se convinge ca pe agenda sa se vor afla toate problemele din cartierele orasului. Gunoiul menajer, parcarile, iluminatul, anveloparea blocurilor, dar si alte subiecte au fost discutate pe scurt in aceasta prima intalnire. Una dintre problemele ridicate a fost aceea ca in urma asfaltarilor facute in bataie de joc, in mai multe cartiere apa de ploaie se scurge direct in subsolurile blocurilor. Cei prezenti au solicitat o noua asfaltare care sa duca la remedierea acestor probleme. Primarul le-a spus direct ca in timpul mandatului sau mandatelor sale nu va fi de acord cu reasfaltarea strazilor facute de Francisc Boldea, chiar daca acestea au fost facute prost. Buciu le-a reamintit presedintilor prezenti ca la Lugoj se vor face asfaltari doar acolo unde sunt introduse noile retele de apa-canal, iar cablurile de curent, telefonie si internet au fost la randul lor introduse in subteran. Raspunsul din partea primarului i-a facut pe presedintii de asociatii sa strambe din nas, insa Buciu a dat de inteles ca este pregatit sa suporte criticile dar sa nu procedeze ca fostul primar si sa arunce bani pe asfaltari care trebuie facute din doi in doi ani. O noua intalnire cu presedintii de asociatii intr-un cadru mai extins este programata in saptamanile care urmeaza.