vineri, 19 aprilie 2024
1.9 C
Lugoj
spot_img

A rabufnit city-managerul Lugojului! “Birouri si proceduri învechite, functionari lipsiti de vlaga în birouri neîncapatoare”

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Micsa a povestit pe scurt cu ce probleme se confrunta noua administratie locala. La fel ca si Buciu, Micsa face apel la profesionisti si “oameni cu coloana vertebrala” sa aplice pentru posturile scoase la concurs in administratia lugojeana si sa se alature echipei care si-a propus sa schimbe fata orasului. Anca Micsa-Oprea a fost una dintre primele persoane alese de primarul Claudiu Buciu sa faca parte din echipa sa. Oprea are o experienta foarte solida in cateva multinationale si este membra a USR-PLUS. Contactul cu administratia lugojeana este descris mai jos.

“Birouri si proceduri învechite, functionari lipsiti de vlaga în birouri neîncapatoare cu tone de dosare, hartie, mult prea multa hartie, si surprinzator, mult prea multe semnaturi pe fiecare document – Realitatea din Primaria Lugoj, 2020! Cu toate ca stiam, oarecum, la ce sa ma astept, realitate bate … imaginatia! Am început, deja, un amplu proces de evaluare, a organigramei, a procedurilor, a resurselor aflate în cadrul institutiei. Este un proces pe alocuri surprinzator, pe alocuri greoi, dar cu rabdare vom reusi, încetul cu încetul, sa aducem Primaria Lugoj în secolul 21. Primaria Lugoj va scoate la concurs în perioada urmatoare mai multe posturi si va invit, pe toti, sa participati la concursuri, pregatiti si cu dorinta de a contribui la transformarea administratiei lugojene. Veti gasi informatii despre posturi vacante si concursuri pe siteul Primariei Lugoj si pe pagina de facebook – Primaria Municipiului Lugoj. Lugojul are nevoie de profesionisti, de oameni cu coloana vertebrala si care doresc sa miste muntii din loc. Administratia publica este un domeniu stufos, greoi, cateodata de neînteles, dar cu oamenii buni aflati deja în Primarie, însufletiti de entuziasmul celor noi veniti vom face ca interactiunea, voastra, a lugojenilor cu institutia Primariei sa fie una cat mai placuta si facila. PS: va atasez o poza cu biroul pe care am reusit sa-l încropim, cu ajutorul colegilor din Cabinetul Primarului, într-o încapere ce era un adevarat depozit …”, incheie Micsa.

Primarul Claudiu Buciu a anuntat o serie de concedieri in serviciile si institutiile subordonate. Noua administratie locala a anuntat o reforma totala, indiferent de pretul electoral platit. Cel mai probabil primii functionari si angajati vor afla dupa sarbatori daca raman fara locuri de munca. Buciu a sustinut ca bugetul de cheltuieli cu salariile este unul urias in conditiile in care unii angajati nu fac mai nimic sau plimba niste hartii. 

 

         

Publicată de Anca Micșa Oprea pe Luni, 21 decembrie 2020

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII