GYM PELE

Cine l-a copiat pe primarul din Belint? Laurentiu Tarziu a devenit model pentru unul dintre cei mai cunoscuti primari din tara

29 Ianuarie 2021
Lugoj Info.ro -Laurentiu Tarziu a devenit model pentru unul dintre cei mai cunoscuti primari din tara foto : Facebook

Stirea ca primarul comunei Belint, Laurentiu Tarziu a ajuns sa isi cumpere un etilotest performant pentru a-si testa angajatii a facut inconjurul tarii in urma cu cateva saptamani.

service-lugoj

Daca tot internetul l-a laudat pentru initiativa, unii primari s-au gandit ca nu ar fi rau sa urmeze exemplul lui si s-au dotat la randul lor cu etilotest. Unul dintre cei mai cunoscuti primari, Elena Lasconi, care conduce din septembrie municipiul Campulung Muscel s-a gandit sa procedeze la fel ca primarul din Belint si dupa ce si-a testat angajatii a avut o mare surpriza. In cazul unuia dintre angajati, aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat. Primarita l-a trimis acasa pe angajat si a postat pe retelele de socializare o poza cu alcooltestul. Elena Lasconi a fost aleasa primar in unul dintre municipiile judetului Arges, dupa ce ani la rand a lucrat la PRO TV.

Angajat beat la serviciu Ce dulce e viața când ai job sigur la stat! Am început controale spontane printre angajații...

Publicată de Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel pe Vineri, 29 ianuarie 2021