GYM PELE

Buciu nevoit sa gaseasca o cale de mijloc. Val de autodenunturi din partea celor care au ocupat abuziv terenurile Primariei

03 Februarie 2021
Lugoj Info.ro -Val de autodenunturi din partea celor care au ocupat abuziv terenurile Primariei foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Primarul Lugojului a anuntat miercuri ca a demarat primele discutii cu privire la situatia restaurantului J’adore, ai carui proprietari au construit o parcare pe terenul administratiei locale.

service-lugoj

Desi initial a anuntat ca proprietarii restaurantului vor fi nevoiti sa demoleze parcarea, in ultimele zile mai multi lugojeni au solicitat administratiei locale sa gaseasca o cale de mijloc si legala deoarece si ei sunt in aceeasi situatie cu cea a restaurantului de pe strada Caransebesului, ingradind sau construind pe terenul ce apartine Primariei Lugoj. Se banuieste ca s-a ajuns in aceasta situatie prin complicitatea mai multor functionari, dovada fiind numarul tot mai mare al celor care au recunoscut ca au gresit si cer intrarea in legalitate. Semnalul primarului a fost unul destul de clar, se pare, in conditiile in care multi lugojeni care s-au facut stapani pe domeniul public fizic, nu si in acte, recunosc ca au incalcat legea. Buciu a anuntat ca a demarat primele discutii cu proprietarii restaurantului J’adore. “Am stabilit ca dansii, trebuie sa plateasca o taxa pentru toata perioada in care au folosit acest teren fara drept, au fost de acord cu acest lucru. Colegii din primarie vor calcula sumele care trebuie platite si penalitatile aferente. Am mai stabilit cu dansii ca vor dona aceasta constructie, adica parcarea, primariei”, a declarat Buciu. Tot in acest mod se va discuta si cu alti proprietari de imobile din Balta Lata, Cotu Mic, Micro 5, dar si din alte cartiere, astfel incat oamenii sa poata intra in legalitate iar administratia locala sa incaseze bani de la cei care utilizeaza terenurile publice, cum este si normal.