(VIDEO) Buciu refuza lectiile de morala ale lui Badina. “PSD sa-si plateasca datoriile la Meridian 22 si dupa sa vorbeasca de administratia orasului”

09 Februarie 2021
Lugoj Info.ro -Buciu refuza lectiile de morala ale lui Badina video : Marius Daba

Primarul Lugojului, Claudiu Buciu pare sa nu mai fie dispus sa inghita toate prostiile debitate de consilierii social-democrati.

Ajunsi in opozitie, oamenii lui Boldea se fac de ras in fiecare sedinta incercand sa dea impresia ca orasul a ajuns aproape de colaps doar din cauza lui Boldea si, desi au fost alaturi de fostul primar ani de zile, vor sa se lepede de el. In sedinta de marti, in care se discuta soarta a zeci de angajati, consilierul Nicu Badina si colegii sai s-au opus intrarii in insolventa, desi asta ar fi insemnat ca lugojenii sa ramana fara apa la robinete si fara transport public, social-democratii incercand in acest fel sa capuseze in continuare societatea. Revoltat de tupeul PSD-istilor, Buciu i-a cerut explicatii directorului Meridian 22 pentru faptul ca PSD este unul dintre datornicii societatii. Luat prin surprindere de primar, Florin Iovescu s-a luat la propriu cu mainile de cap si a trebuit sa afle de la Buciu de datoriile partidului care a condus Lugojul in ultimii ani. Revoltator este faptul ca Meridian 22 a executat silit lugojeni pentru datorii de cateva zeci de lei in timp ce pentru PSD nu au trimis nici macar o somatie.

 VEZI MAI JOS MOMENTUL IN CARE BUCIU CERE PLATA DATORIEI